Acest website este operat de: S.C. CERES CONTAINER S.R.L
CUI: RO33546913
Nr. ORC: J51/284/2014
Sediu: Mun. Calarasi, Str. Pescarusi nr. 41, Jud. Calarasi
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: 0374.343.343


1. Acceptarea acestor termeni

Accesul dvs. și utilizarea acestui website www.ceres-container.ro se supune acestor Termeni și Condiții. Nu veți folosi acest website în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii și Condițiile care urmează. Prin utilizarea website-ului acceptați termenii, condițiile și disclaimer-ele din această pagină. Dacă nu acceptați Termenii și Condițiile atunci trebuie să încetați utilizarea website-ului imediat.

2. Recomandări

Conținutul acestui website nu poate fi considerat ca recomandare și nu ar trebui luat în considerare pentru luarea de decizii.

3. Date cu caracter personal

Completarea datelor personale pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră ca acestea să între în baza de date a CERES CONTAINER și ca CERES CONTAINER să prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Ceres Container va păstra confidențialitatea acestor informații, cu excepția informațiilor solicitate de autoritățile legale competente.

Trimiterea unei solicitări pe website-ul www.ceres-container.ro reprezintă acordul ca Ceres Container să contacteze clienții, direct sau prin partenerii săi contractuali, utilizând datele personale în acest scop, pentru a comunica informațiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare și pentru realizarea de campanii de vânzări și de marketing, analize și alte activități similare.


4. Modificări ale website-ului, software-ului și ale serviciilor

Ceres Container își rezervă dreptul de a:

-modifica sau șterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunța, iar dvs. acceptați faptul că Ceres Container nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ștergeri.

-modifica, șterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoție (inclusiv dar fără a se limita la orice prevederi, părți, licențe, prețuri) așa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fără a anunța, iar dvs. acceptați faptul că Ceres Container nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ștergeri.

-modifica sau întrerupe orice voucher promoțional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunț prealabil, iar dvs. acceptați faptul că Ceres Container nu este responsabil pentru asemenea modificări sau ștergeri.

-modifica această înțelegere în orice moment, iar continuarea utilizării website-ului de către dvs. după aceste schimbări se va supune acceptării acestor modificări de către dvs.

-păstra informațiile personale pentru utilizarea de către terți, dacă permiteți folosirea sistemului de cookies.


5. Linkuri către website-urile terților

Website-ul poate include linkuri către website-urile terților, care sunt controlate și conduse de alții. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luați la cunoștință acest fapt și sunteți conștienți de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.


6. Copyright

Drepturile asupra Proprietății Intelectuale din acest website și din materialele din acesta sau accesibile prin acesta aparțin Ceres Container sau licențelor sale. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta și Drepturile asupra Proprietății Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licențiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru și cu scopul legat de accesarea și utilizarea acestui website).

www.ceres-container.ro şi logo-ul Ceres Container sunt mărci înregistrate ce aparțin Ceres Container şi nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al Ceres Container.

Pentru aceste scopuri „Drepturile asupra Proprietății Intelectuale” includ următoarele (oriunde și oricând apar și pentru întregul termen al acestora): orice drept, marcă înregistrată, nume înregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de muncă și alte informații confidențiale, drepturi de natura oricăror dintre aceste elemente în orice țară, drepturi de natura competiției neloiale și drepturi de a da în judecată pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale și comerciale (caz în care sunt sau nu înregistrate sau înregistrabile) și înregistrările și aplicațiile de înregistrare pentru oricare dintre ele.

 

7. Limitarea răspunderii

Website-ul este distribuit pe baza „așa cum este” și „disponibil” fără nicio reprezentare sau promovare făcută și fără garanție de niciun fel expresă sau implicită, incluzând, dar fără a se limita la garanțiile de calitate satisfăcătoare, potrivit pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate și acuratețe.

În limita impusă de lege, Ceres Container nu va fi trasă la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând, dar nelimitându-se la pierderi de afaceri, de oportunități, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului.

Ceres Container nu oferă nicio garanție că funcționarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruși sau orice altceva ce poate fi dăunător sau distructiv.

Nimic din acești Termenii și Condiții nu poate fi interpretat ca excluzând sau limitând răspunderea Ceres Container pentru moartea sau accidentarea personală ca rezultat al neglijenței Ceres Container sau a angajaților sau a agenților săi.

 

8. Despăgubiri

Sunteți de acord să despăgubiți și să absolviți Ceres Container și angajații și agenții săi de toate răspunderile, taxele legale, stricăciunile, pierderile, costurile și toate celelalte cheltuieli în relație cu revendicările sau acțiunile aduse împotriva Ceres Container apărute din orice încălcare a Termenilor și Condițiilor de către dvs. sau alte responsabilități născute din utilizarea acestui website.

 

9. Anulare

În cazul în care oricare dintre prevederile acestei înțelegeri sunt declarate, de către orice autoritate juridică sau de o altă competență, nule, anulabile, ilegale sau non-executabile în vreun fel sau indicative de orice alt fel, ce sunt primite de dvs. sau de noi din partea unei autorități competente, vom modifica acea prevedere într-o manieră rezonabilă de așa natură astfel încât să se conformeze intențiilor părților fără a intra în ilegalitate sau, la discreția noastră, prevederile în cauză pot fi scoase din această înțelegere, iar prevederile rămase în această înțelegere rămân în vigoare.

 

10. Legi aplicabile și dispute

Această înțelegere și toate cele ce rezultă din ea sunt guvernate de și formulate în acord cu legea din România ale cărei curți au jurisdicție exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din această înțelegere, iar dvs. sunteți de acord că locul de punere în practică al acestei înțelegeri este România.

 

11. Titluri

Titlurile sunt incluse în această înțelegere pentru conveniență și nu vor afecta înțelegerea acesteia.

 

12. Înțelegerea completă

Acești termeni și aceste condiții împreună cu alte documente la care se face referință expres în înțelegere includ întreaga înțelegere dintre noi în legătură cu subiectul exprimat și înlocuiesc orice înțelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: între noi și acele aspecte. Orice explicație orală sau informare orală dată de vreuna dintre cele două părți nu poate altera interpretarea termenilor și a condițiilor. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, nu v-ați bazat pe o altă reprezentare decât cea stipulată în această înțelegere și sunteți de acord că nu veți avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres în această înțelegere.